Altijd op zoek naar wat mensen beweegt, geloof ik dat de wereld om me heen een fijnere plek is wanneer we samen zijn. Iedereen telt mee en draagt bij op zijn of haar eigen manier.

Al zo'n 10 jaar ben ik werkzaam in het sociaal domein en kom ik in verschillende rollen tot resultaat. Onder andere als gespreksleider, presentiewerker, hulpverlener, projectleider, klankbord, breekijzer, trainer en docent.

Iedere ontmoeting en elk nieuw project ervaar ik als een ontdekkingstocht. Dat geeft energie! En ik probeer die energie zo zuiver mogelijk in actie om te zetten: positief, betrokken en doelgericht. Het collectieve, het gezamenlijke, staat daarbij in mijn werk centraal. Het liefst zelfs - wat mij betreft - zonder zichtbare eindbestemming. Die vinden we onderweg samen wel. Voorbij grenzen, over hekjes en achter muren, integraal. Soms op grote hoogte, tussen organisaties en domeinen in. Vaak met beide voeten stevig op de grond en met mijn handen in de klei, in wijken en woningen, midden in de maatschappij.

Let’s wander!

//]]>