Over ons

Ons team

Middels begeleiding, scholing of advies buigen we ons over thema’s als leefbaarheid, wonen, stedelijke ontwikkeling, morele ontwikkeling van beroepskrachten, duurzaamheid en integratie. Al onze binders hebben hun eigen achtergrond en expertise. Maar de gemene deler is toch wel eenzelfde nieuwsgierigheid, betrokken houding, kritische blik, snelheid van werken, positieve energie, doelgerichte aanpak en oog voor het persoonlijke. Het zijn stuk voor stuk ondernemers met flink wat praktijkervaring, ieder op zijn eigen deelgebied. En we staan altijd allemaal (nog steeds) met één been in de praktijk: de wijk, het echte leven.


Wijze raad

Creatieve denkers, maatschappelijk betrokken en altijd een bron van inspiratie voor ons. Dat is de Wijze Raad. Met zo’n twintig man sterk schuiven zij eens per jaar bij ons aan. Om samen te eten, te proosten en te sparren. En ze komen echt overal vandaan! Zij helpen ons scherp te blijven. Samen bevragen we elkaar op maatschappelijke thema’s die ons bezig houden en kijken we kritisch naar onze koers.

Vacatures

We zijn bij Buurtbinders altijd op zoek naar leuke en vakkundige mensen met een open blik, die zín hebben om met ons mee op pad te gaan: beweging en betrokkenheid te brengen in buurten en organisaties. Zou jij jezelf omschrijven als een nieuwsgierig en ondernemend type, met een betrokken houding, kritische blik, de nodige snelheid van werken, flink wat positieve energie, een doelgerichte aanpak en oog voor het persoonlijke? Klik dan door en neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om kennis te maken!

De sluitingsdatum van bovenstaande vacatures is verstreken. Heb je op één van de twee gereageerd? Begin augustus mag je een reactie van ons verwachten. Vanaf september plannen we de kennismakingsgesprekken in.

//]]>