Opdrachtgevers

 • Cas van de Ven
  Jullie hebben de gave om mensen te activeren en te bewegen. Ik heb de creativiteit in het vinden van oplossingen voor vraagstellingen als verfrissend ervaren. Het durven afwijken van de geijkte paden en duidelijk zijn in je mening en deze kunnen onderbouwen.
  Cas van de Ven
  woonconsulent Alwel
 • Tine Berkers
  Willeke heeft gebruik gemaakt van de situaties uit onze praktijk en daarnaast aanvullende informatie gegeven, ervaringen gedeeld en gelijknamige projecten besproken. Ik ben me professioneler gaan voelen in de tijd dat ik coaching kreeg van Willeke.
  Tine Berkers
  wijkwerker Farent
 • Margriet van Schöll
  Onder de bezielende leiding van Buurtbinders is de Buurttop in de gemeente Waalwijk een groot succes geworden. Buurtbinders heeft, samen met de werkgroep, pro-actief meegedacht en meegewerkt aan een zinvolle invulling voor ontmoeting tussen bewoners en collegeleden. Naast het samen genieten van een goeie maaltijd zijn er tijdens de Buurttop ook inspirerende themabijeenkomsten gehouden. Voor herhaling vatbaar!
  Margriet van Schöll
  wijkadviseur Gemeente Waalwijk
 • Yvonne Kolmans
  Willeke is gedreven, ondernemend en sprankelend. Ze tilt ons vak op een hoger plan. Met haar analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden neemt ze je mee in haar verhaal. En weet ze de verbinding te maken met jouw verhaal.
  Yvonne Kolmans
  sociaal werker Farent
 • Jeanet de Jong
  Waar Maartje is, is inspiratie. Ze is oprecht benieuwd naar het verhaal van de ander. Je gaat een relatie aan met haar, of niet, maar als je voor die relatie kiest, dan ontstaat er beweging. Zonder van te voren te weten waar de ontwikkeling eindigt en wat er in het proces voorbij gaat komen, met een duidelijk kompas dat verwarring kan brengen en tot nadenken zet. It’s all part of the deal!
  Jeanet de Jong
  Avans Hogeschool
 • Warner Werkhoven
  Kenmerkend voor Meggy zijn haar vlotte, losse en mensgerichte manier van werken. Tegelijkertijd is ze nuchter, analytisch, kritisch, betrouwbaar en stipt. Een gouden combinatie!
  Warner Werkhoven
  adviseur Kunst & Leefbaarheid KunstLoc
//]]>